måndag 9 maj 2011

Änglasemester

Jag har unnat mig lite ledigt nu när solen skiner. Jag kan ju jobba som sjutton när det regnar. Efter 14 dagar i Stockholm utan rast och ro så sa min kropp och knopp. VILA, så det gör jag nu. Idag har min man varit ledig och vi har fixat i trädgården, köpt kryddväxter & ätit långlunch. Härligt. Jag har också gjort en söt annons till min kära Brita som skall ha gårdsloppis på lördag. Nääää det låter inte som jag är ledig men det är jag faktiskt. Arvid, sonen har helt plötsligt blivit vegetarian så nu testas massa nya recept. Idag har jag gjort squash biffar med chili och bladpersilja. Jättegoda. Jag har också  gjort morotsbiffar  i förra veckan som var hur goda som helst. Nä....jag testar faktiskt bara han är så duktig på att göra mat själv men vi alla borde kanske dra ner på köttätandet så då testar jag också. Skall köpa Hannu Sarenströms nya kokbok så jag får lite nya idéer till sommarmaten både vegetariskt och ickevegetariskt. Vi har beställt resa till Santorini & har beställt "a cave apartament" med terrass mitt på kanten. Vi skall titta på solnedgången och dricka champagne.  Precis det man ser på alla vykort. En dröm, annars är vi inte så förtjusta i Santorini men just detta har vi alltid velat göra. Jag tror vi hade bubbelbadkar på rummet också.Herregud hur romantiskt skall vi ha det. Tur att det bara är 3 nätter. Efter det drar vi vidare till världens ände (enligt guideböckerna) Analfi. Bor där, läser, vilar, äter och tittar ut över vattnet. Har hur mys"tråkigt" som helst. Vi är specialister på att bara vara. Idag har jag fått min I-phone. Fick ett erbjudande som jag inte kunde säga nej till. Jag kommer att tjäna 4000:- per år på detta så nu väntar jag på att sonen kommer hem och hjälper mig med att starta igång allt. På lördag skall jag på studieresa till Ullared med 4 väninnor, jag har inte varit där sen jag var 18 år. De öppnar 07 00 så jag föreslår att vi åker kl.06 00 och sen skall jag jädrar i mig shoppa bakplåtspapper( för det är en av deras största produkter) sen är folien slut så det kan jag väl passa på att handla. Haha!!!!
Efter en heldag med tjejerna har vi lite middag här hemma. Får se om någon är nyklippt för det kan man visst bli där nere också, alltså på varuhuset. Det blir nog mycket skratt och de längtar jag efter. Stefan är på teaterbiernal i Gävle så jag och sonen är ensamma i huset.
I morgon skall jag skicka lite prover till en ny kund, lavera till en annan och sen blir det långlunch och sen ledigt. Skön dag om jag nu kan gå vill säga då jag stavade barfota i sandaler i morse och fick 2 blåsor under fötterna. Tur att jag har bil. Tjoho....love to you!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar