måndag 26 december 2011

Jul, jul.....strålande jul......eller?

Idag när jag öppnade mailen blev jag så lycklig. Vi har fått ett "matpaket" till en familj i Ukraina. Tack älskade vänner! http://www.sos-barnbyar.se/butik/priv/Pages/matpaket.aspx
Till Olle gav vi en docka från http://www.invisiblefriend.se 
Detta känns så bra. Att göra något för andra. Själv fick jag en bok av sonen. Mia Skäringes bok "Dygnkåt och hur helig som helst" det var enda klappen och jag är så nöjd. Vi är så vana med överflöd och nu känns det bra att tagga ner på det. Till Arvid köpte vi fina knivar för han älskar att laga mat och då var knivar på önskelistan. Nu har han knivar hela livet. Förutom lilla mamma så kom lite vänner på besök med utsökta hemmagjorda pepparkakor med stark tomatchutney & gott vin. Härliga samtal och natten blev sen.Igår var det en kort promenad och sen soffan.
Nu förbereder vi eftermiddagen med släkt och vänner. Idag blir det fruktsallad, ris ala malta och skinksmörgås. Vi dricker ur glöggen och julmusten och bara har trevligt! Nu skall jag ta en promenad och njuta av julvädret. Barmark, + 7 & solen finns där bakom molnen. Tjoho love to you!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar