torsdag 29 december 2011

Hektisk förmiddag......

Har en mycket underlig kund som sa sig ha företag vilket hon i alla fall inte har F-skattesedel för och hon har skickat tillbaks prover som hon bara virat i i papper så de var förstörda och betalt lite av fakturan som hon ansåg  att hon skulle betala för. Alla varor stank rök och hon är SÅ otrevlig! Nu är skattemyndigheten, kronofogden och bolagsverket inkopplat. Så får vi se om hon vill betala och om har har ett kassa register. Skatteverket skulle ta en tur till henne & se så allt stod rätt till.. Nog om henne!


Har varit hos lilla mamma som skall få lite hjälp med datumtavla, larm & automatisk spis-avstängning. Inget har hänt men bättre att mota Olle i grind.Gammal, pigg & lite glömsk. Vidare med mammas tvilling syster till Mai Qi li för att få akupunktur för hennes bältros. Köpte mat till moster och vidare hem för att själv äta lunch och nu tror jag det blir en tur till TV soffan en trappa upp. Härligt att ligga där med filt och se på något bra Tv program. September Issue?
Hade Håkan & Lehen här igår på middag. Vi startade med bubbel, sen inlags strömming med rå lök och creme fraise  förtsatte med rökt lammfiol och potatisgratäng & avsltade med fräsch fruktsallad, kaffe och choklad. Vi talade om nyår och vi hade inget bestämt men nu har vi det! Det blir en tur till Skogsryd med OTROLIGT god mat & dryck. Vilken LYX! Vi startar med Nyårsrevyn på Borås stadsteater som Stefan har byggt kulisserna till & fortsätter sen till dessa goa vänner. Gott slut allihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar